In de beschikbaarheidskalender vindt u een overzicht van de weken welke nog vrij zijn en de bijbehorende tarieven. De tarieven zijn per week, exclusief onderstaande bijkomende kosten. 

 

Buiten de zomerperiode van 8 weken is het eventueel mogelijk extra nachten bij te boeken.

 

Als u een verblijf in Villa Jizera wilt boeken, dan kunt u dit doen via het reserveringsformulier. De prijzen varieren van € 300,- tot € 500,- afhankelijk van de periode waarin u boekt. 

 

Er wordt aan u gevraagd met hoeveel personen u van de woning gebruik gaat maken. Genoemde weekprijzen zijn exclusief toeristentoeslag (€ 0,50 per persoon per dag, verplicht, betalen bij boeking) eindschoonmaak (€ 35,00, verplicht, betalen bij boeking) elektra          (€ 3,75 per dag, verplicht, betalen bij boeking) en administratiekosten (€ 25,- per boeking, verplicht, betalen bij boeking)

In de maanden oktober t/m maart betaald u  € 50,00 extra voor energiekosten (verplicht, per week, betalen bij boeking) 

 

U ontvangt van ons een bevestiging van uw reservering en een specificatie van het totaalbedrag. Controleert u deze goed. U dient deze ingevuld en ondertekend te retourneren.

 

Binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging dient u een eerste aanbetaling van 50 % van het totale boekingsbedrag te betalen. Vier weken voor uw verblijf dient u het restant te voldoen.

 

Na volledige betaling, vier weken voor vertrek, ontvangt u van ons, 1 week voor uw vakantie, verdere informatie omtrent de sleutel, routebeschrijving, gebruikersinfo en tips.

 

Restitutie van het te betalen bedrag wordt niet verleend bij annulering!

 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Bij eventuele overlast door weersomstandigheden (b.v. wateroverlast,  storm, hagelstenen of hevige sneeuwval) kan de verhuurder niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele (gevolg)schade. 

 

We wensen u alvast een fantastisch verblijf in het mooie Česky Ráj,Tsjechië.

Subcategorieën