In de beschikbaarheidskalender vindt u een overzicht van de weken welke nog vrij zijn en de bijbehorende tarieven. De tarieven zijn per week, exclusief onderstaande bijkomende kosten. 

 

Buiten de zomerperiode van 8 weken is het eventueel mogelijk extra nachten bij te boeken.

 

Als u een verblijf in Villa Jizera wilt boeken, dan kunt u dit doen via het reserveringsformulier. De prijzen variëren van € 300,- tot € 500,- afhankelijk van de periode waarin u boekt. 

 

Er wordt aan u gevraagd met hoeveel personen u van de woning gebruik gaat maken. Genoemde weekprijzen zijn exclusief toeristentoeslag (€ 0,50 per persoon per nacht, verplicht, betalen bij boeking) eindschoonmaak (€ 35,00, verplicht, betalen bij boeking) elektra                  (€ 4,00 per nacht, verplicht, betalen bij boeking) elektra winterseizoen € 10,00 (verplicht, betalen bij boeking, okt. t/m maart) water € 1,50 per nacht (verplicht, betalen bij boeking) en administratiekosten (€ 25,00 per boeking, verplicht, betalen bij boeking)

In de maanden oktober t/m maart betaald u  € 10,00 voor elektra per nacht  (verplicht, per week, betalen bij boeking) 

 

U ontvangt van ons een bevestiging van uw reservering en een specificatie van het totaalbedrag. Controleert u deze goed. U dient deze ingevuld en ondertekend te retourneren.

 

Binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging dient u een eerste aanbetaling van 50 % van het totale boekingsbedrag te betalen. Vier weken voor uw verblijf dient u het restant te voldoen.

 

Na volledige betaling, vier weken voor vertrek, ontvangt u van ons, 1 week voor uw vakantie, verdere informatie omtrent de sleutel, routebeschrijving, gebruikersinfo en tips.

 

ANNULERING!

Indien huurder om welke reden dan ook het gehuurde op de afgesproken datum niet kan, wil of zal aanvaarden, dient u ons hiervan onmiddellijk in kennis te stellen. Een telefonische mededeling hiervan dient schriftelijk of per email te worden bevestigd. Indien de huurder de overeenkomst annuleert in de periode tot 6 weken vóór de begindatum van de huurperiode, blijft hij 30% van de huurprijs verschuldigd; bij annulering tot 4 weken 40% en vanaf 2 weken tot aan de begindatum van de verhuurperiode 50%. Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Bij eventuele overlast door weersomstandigheden (b.v. wateroverlast,  storm, hagelstenen of hevige sneeuwval) kan de verhuurder niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele (gevolg)schade. 

 

We wensen u alvast een fantastisch verblijf in het mooie Česky Ráj,Tsjechië.

Subcategorieën