GeldDe munteenheid is de Tsjechische Kroon met een waarde van ongeveer € 0,04               (25 Kc. = € 1,00). Op  het centrumplein in Turnov kunt u op drie plaatsen geld pinnen. Dag en nacht toegankelijk, via uw pas,  heeft u toegang tot twee van de drie beveiligde pinautomaten. Bankautomaten zijn meestal  meertalig. Creditkaarten worden overal geaccepteerd. Op veel plaatsen wordt ook de euro  geaccepteerd.

Als u gaat pinnen vraagt de automaat welke taal u wilt gebruiken. Daarna voert u uw pincode in en het bedrag dat u wil pinnen. Kies daarna zo mogelijk voor 'withdrawal without conversion'. Meestal de linkse toets, bij de andere toets staat het geldbedrag in euro's vermeld met de wisselkoers. Banken gebruiken voor het omrekenen naar euro's (Dynamic Currency Conversion) namelijk ongunstige koersen. Helaas heeft Česka Spořitelna de dure wisselkoers als standaard ingevoerd. Het is dus af te raden hier geld te pinnen.   

Het kan in winkels gebeuren dat de pinautomaat vraagt of u in euro’s wilt betalen, het is af te raden dit te doen: hiermee betaald u ook een dure wisselkoers.